Випускники школи мистецтв представили колоритну виставку

0
1202

Викладачі та вихованці нововолинської школи мистецтв завжди у пошуках чогось нового та унікального. Цього разу здивували містян надзвичайними роботами випускників позашкільного закладу. У виставковій залі міського музею відбулось відкриття виставки юних талантів. Картини представлені в різних стилях та жанрах, дивують креативністю, відчуттям кольору та форм. У своїх роботах учні зображували не просто художню композицію, вони вкладали свою душу, насичували полотно особистими емоціями та баченням.

Такими успіхами вихованці школи мистецтв завдячують своїм викладачам, які протягом п’яти років навчали працювати у різноманітних техніках, прививали почуття прекрасного і вічного. Пишаються роботами своїх підопічних творчі керівники, кажуть, що кожна картина—це цілий світ очима дитини, який вона зобразила на полотні. 

Оцінити роботи 44 юних колег до музею завітали досвідчені майстри пензля Валентина Здрок та Анатолій Мужевітін. Художники не приховували захвату від побаченого і зазначили, що з часом юні таланти займуть почесне місце серед відомих митців.

Колоритну виставку випускників школи мистецтв, яка надихає і торкається найпотаємніших струн душі, може відвідати кожен. Експозиція проходитиме у виставковому залі музею протягом двох місяців. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here